Wellnessbehandelingen

Bij Beauty Devotion kun je ook terecht voor een stukje wellness. De producten van Altearah zijn namelijk helemaal gericht op jouw well-being, jouw stemming, jouw emotie en gevoel. De producten behandelen daarom ook niet alleen jouw huid, maar ook jouw lichaam en geest. Dit door kleuren, geuren en aromatherapie te combineren.

Zo heb je de mogelijkheid te kiezen uit een massage en/of pakking in combinatie met een lichaamsscrub. Deze combinatie is een echte aanrader, aangezien de werkstoffen dan beter in de huid worden opgenomen. Om het meeste uit de behandeling te halen, raad ik je daarom een VIP behandeling aan. Deze behandeling bestaat uit een reiniging, scrub, eventueel onzuiverheden verwijderen, pakking en een massage. Klinkt allemaal erg luxe, maar het heeft zeker een meerwaarde. Tijdens de massage wordt de huid hevig doorbloed, waardoor de werkstoffen in de pakking nog beter door de huid worden opgenomen.

▪Comfort deal
Scrub – aromatische olie – pakking of massage – naverzorging
Lichaam €79,50
Rug of benen €49,50
Armen of buik €34,50

VIP behandeling 45 min €59,50
(rug of benen)
Reiniging – scrub met etherische oliën – verwijderen onzuiverheden – massage- pakking – naverzorging

Waarom scrubben zo goed is voor je huid!
Voor een mooie en gezonde huid is het belangrijk om je huid één keer per week te scrubben. Hierdoor houdt je de huid soepel en help je de natuur een handje bij het ‘vernieuwingsproces’ van je huid. De huid is namelijk zo opgebouwd dat er continue nieuwe cellen worden aangemaakt. Tussen de drie en vier weken vernieuwen alle cellen op je huid. De oude cellen op je lichaam en gezicht worden vaak afgevoerd tijdens het wassen en het aantrekken van kleding, maar op deze manier worden niet alle oude cellen verwijderd. Om deze reden is het dus belangrijk om je huid eens in de zoveel tijd te scrubben.

  • Het zorgt voor glans en vitaliteit.

  • Een goede scrub zorgt bovendien voor een betere doorbloeding.

  • Het kan helpen tegen oneffenheden.

  • Scrubben voor het zonnen resulteert in een langer bruin resultaat.

  • Bovendien voelt scrub heerlijk aan op de huid.

  • Doordat de huid vrij is van dode huidcellen kunnen de werkstoffen in een crème of olie beter worden opgenomen in de huid.

Een pakking
Na het scrubben is een pakking zeker aan te raden. De huid is vrij van dode huidcellen wat de mogelijkheid biedt tot het opnemen van de werkstoffen in de olie. De pakking wordt gegeven met de massageolie of de scrub waarna je helemaal wordt ingepakt met een isolatiedeken. Door de warmte worden de werkstoffen in de olie of scrub goed opgenomen, waardoor jouw huid gevoed, verzacht en verzorgt wordt. 

Waarom een massage aan te raden is!
Nadat je huid vrij is gemaakt van alle dode huidcellen is het aan te raden een massage te nemen voordat je een pakking ondergaat. Dit is een stevige massage met een aantal bindweefselgrepen, waardoor de huid hevig doorbloed wordt. Als de huid goed doorbloed wordt, biedt het de mogelijkheid om werkstoffen sneller op te nemen. Op deze manier versterk je het effect van de pakking! Dit gaat dan om de VIP behandeling.

Heb je vragen of wil je graag meer weten? Neem dan even contact met me op via de contactpagina door hier te klikken. Een afspraak maken kan via de button onderaan deze pagina. 

Afspraak maken