Wat kunnen natuurlijke producten voor jou betekenen?

In de salon wordt gewerkt met twee verschillende merken die jouw huid precies kunnen geven wat jij nodig hebt. Lees hieronder meer over de verschillende merken en wat ze voor jou kunnen betekenen.


Société Provençale d'AromathérapieSociété Provençale d’Aromathérapie (S.P.A.) is een compleet programma gezicht- en lichaamverzorging met 100% natuurlijke producten die de allerhoogste bio-kwaliteit ingrediënten bevatten. Alle producten bevatten een hoog gehalte pure en zuivere combinaties van etherische oliën, plantenoliën en plantextracten.

De producten werken op 3 verschillende terreinen.
1e terrein => huidverzorging (dag-/nachtcrème, serum, lotion etc)
2e terrein =>de juiste voeding, suppletie, detox etc..
3e terrein => het aanpakken van de oorzaak met 100% etherische oliën.

Op deze manier kan een huidprobleem echt aangepakt worden. Je zult dan gegarandeerd verbetering zien. Problemen als; acne, rosacea, eczeem, een droge huid, een vette huid en meer kunnen dan ook aangepakt worden!

Behandelen en behandeld worden met S.P.A. is niet zomaar een behandeling, maar een ervaring. Er kunnen dan ook producten op maat gemengd worden, zodat het perfect aansluit op jouw huidconditie, wensen en seizoenen. Dit is ook nodig, want iedere huid is uniek.

S.P.A onderscheidt zich van alle andere cosmeticamerken:

Société Provencale d'Aromathérapie 100% natuurlijk
Société Provencale d'Aromathérapie Vrij van alcohol, conserveringsmiddelen, kleurstoffen, parabenen, synthetische stoffen, minerale oliën, parfumstoffen en chemicaliën.
Société Provencale d'Aromathérapie Spa aromatherapie bevat een zeer hoog percentage aan werkstoffen, min. 24% tot 100% aan etherische oliën. (in normale producten max. 4%)
Société Provencale d'Aromathérapie Niet op dieren getest
Société Provencale d'Aromathérapie Door het uitgebreide assortiment heeft S.P.A. Aromatherapie voor bijna elke probleem wel een oplossing!

Kijk voor meer informatie op www.aromatherapie.nl


les gavotsWord ook verliefd op huidverzorging met al het goede uit de Provence!

De ingrediënten voor de natuurlijke producten van Les Gavots de Provence zijn zorgvuldig geselecteerd uit het rijke bouquet aan bloemen, planten en kruiden waardoor de Provence zo bekend is. Ze bestaan uit plantenoliën, bloemenwaters, etherische oliën, plantenextracten en vruchtenextracten. Als conserveringsmiddel worden ook etherische oliën gebruikt en een puur natuurlijk grapefruit-extract.
Uiteraard hebben de producten van Les Gavots een verrukkelijke geur waarin u de Provence direct herkent. Maar, wat veel belangrijker is, de heilzame werking die in de bloemen, planten en kruiden aanwezig is. Dit biedt de doeltreffende verzorging welke de mens van nature nodig heeft. Les Gavots is niet ‘op basis van natuurlijke ingrediënten’, nee, het is vrijwel 100% natuurlijk! Het gehalte aan actieve ingrediënten is zo hoog, dat deze uw huid ècht verzorgen. Minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen, parfumstoffen, emulgatoren en kleurstoffen vindt u niet in Les Gavots de Provence. Hierdoor is een vervelende reactie van uw huid vrijwel niet mogelijk.

Gun jouw huid pure verzorging van de natuur zelf.

Kijk voor meer informatie op www.lesgavots.nl