De behandelingen

Bij schoonheidssalon Beauty Devotion te Beuningen, nabij Nijmegen word je voorafgaand aan de behandeling rustig ontvangen en welkom geheten in mijn salon.

Jouw wensen, doelen en verwachtingen worden alvorens besproken en genoteerd op jouw eigen persoonlijke klantenkaart.
Dit is overigens geheel gratis bij een gezichtsbehandeling.

Een moment voor jezelf nemen
Naast het ruime aanbod aan gezichtsbehandelingen, kun je bij Beauty Devotion ook terecht om lekker te ontspannen. Even een moment voor jezelf nemen en daarbij de mogelijkheid om te kiezen uit diverse massages, een bodyscrub-behandeling, lichaamspakking of een combinatie hiervan.

Vergeet alles om je heen en kom tot rust bij Beauty Devotion.

‘Samen op weg naar een gezonde huid’
Dat is eigenlijk wel de insteek van mijn salon. Je hoeft namelijk niets alleen te doen en ik kan je op weg helpen naar een gezonde huid. De 100% natuurlijke , biologische en vegan producten van Altearah maken dit dan ook mogelijk. Alle producten bevatten een hoog gehalte pure en zuivere combinaties van etherische oliën, plantenoliën en plantextracten. De producten behandelen niet alleen jouw huid, maar ook jouw lichaam en geest. Dit door kleuren, geuren en aromatherapie te combineren.

Behandelen en behandeld worden met Altearah is daarom niet zomaar een behandeling, maar een ervaring.

Meer informatie over de producten vind je hier.

Meer informatie?
Wil je meer weten over Schoonheidssalon Beauty Devotion of wil je graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met me op door te bellen naar: 06-87350976 of door een email te sturen naar info@beautydevotion.nl.
De salon kun je vinden op de wilhelminalaan 84, 6641 KN in Beuningen.

Afspraak maken