De behandelingen

Bij schoonheidssalon Beauty Devotion te Nijmegen word je voorafgaand aan de behandeling rustig ontvangen en welkom geheten in mijn salon.

Jouw wensen, doelen en verwachtingen worden alvorens besproken en genoteerd op jouw eigen persoonlijke klantenkaart.
Dit is overigens geheel gratis bij een gezichtsbehandeling.

Een moment voor jezelf nemen
Naast het ruime aanbod aan gezichtsbehandelingen, kun je bij Beauty Devotion ook terecht om lekker te ontspannen. Even een moment voor jezelf nemen en daarbij de mogelijkheid om te kiezen uit diverse massages, een bodyscrub-behandeling, lichaamspakking of een combinatie hiervan.

Vergeet alles om je heen en kom tot rust bij Beauty Devotion.

‘Samen op weg naar een gezonde huid’
Dat is eigenlijk wel de insteek van mijn salon. Je hoeft namelijk niets alleen te doen en ik kan je op weg helpen naar een gezonde huid. De 100% natuurlijke producten van Société Provençale d’Aromathérapie (S.P.A.) maken dit dan ook mogelijk. Alle producten bevatten een hoog gehalte pure en zuivere combinaties van etherische oliën, plantenoliën en plantextracten. De etherische oliën zijn in staat om in je bloedbaan terecht te komen. Hierdoor kunnen de producten zijn werking doen aan de binnenkant van jouw lichaam en kan de oorzaak van jouw ‘huid’probleem worden aangepakt.

Behandelen en behandeld worden met S.P.A. is niet zomaar een behandeling, maar een ervaring. Er kunnen dan ook producten op maat gemengd worden, zodat het perfect aansluit op jouw huidconditie, wensen en seizoenen. Dit is ook nodig, want iedere huid is uniek.

S.P.A. heeft een compleet programma met gezicht- en lichaamsverzorging, hand- en voetverzorging, haarverzorging, babyverzorging en meer.

Meer informatie?
Wil je meer weten over Schoonheidssalon Beauty Devotion Nijmegen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met me op door te bellen naar: 06-87350976 of door een email te sturen naar info@beautydevotion.nl.
De salon kun je vinden in het Zwanenveld 3021, 6538 ZV in Nijmegen.

schoonheidssalon nijmegen

Afspraak maken