Wat leuk dat je meer wilt weten over Beauty Devotion.

Mijn naam is Nathasja van Woudenberg, een gedreven en enthousiaste schoonheidsspecialiste die niet kon wachten om voor zichzelf te beginnen.In het leven is het altijd zoeken naar iets wat echt bij je past. Vooral als je nog jong bent is het soms erg moeilijk om hier een keuze in te maken. Van dierenarts tot pedagogisch medewerker, wordt ik uiteindelijk een allround schoonheidsspecialist oftewel een eigen ondernemer. Ik ben altijd een ondernemend type geweest. Stilzitten is niet echt mijn ding, daarom ben ik opgestaan en met mijn doel voor ogen ben ik ervoor gegaan. Ik heb durven dromen, groeien en nu ben ik wie ik had willen zijn!
Hiermee wil ik eigenlijk ook andere inspireren om te gaan voor hun doel. Wat is nou eigenlijk mooier dan iets te doen waar jouw hart ligt! Mijn schoonheidssalon en de naam 'Beauty Devotion' is hieruit ontsprongen.

 

Natuurlijke huidverbetering
Alle behandelingen worden gegeven met het merk: Altearah Emotive Cosmetics “Wat ik zo mooi vind aan dit merk is dat het niet alleen 100% natuurlijk, biologisch en vegan is, maar dat huidverbetering voorop staat.’’

De producten bevatten een hoog gehalte pure en zuivere combinaties van etherische oliën, plantenoliën en plantextracten.

Behandeld worden de producten van Altearah Emotive Cosmetics is een unieke ervaring.

De producten behandelen niet alleen jouw huid, maar ook jouw lichaam en geest. Dit door kleuren, geuren en aromatherapie te combineren.
Het kijkt dus veel verder dan alleen de buitenkant. Het verbetert niet alleen jouw huid, maar ook jouw stemming. Je algehele well-being. De producten zijn daarom geschikt voor ieder huidtype. Maar in het bijzonder voor een gestreste huid, couperose, rosacea, vochtarme huid, vette huid, acne, gedegenereerde huid etc...

Verder verkoop ik de deodorants van ­Loveli  en lippenbalsem, handcrème en zonnebrandcrème van Body&Bess. Alle producten samen sluiten perfect op elkaar aan en bevatten allemaal hoogwaardige ingrediënten uit de natuur.

Meer informatie over de producten vind je hier.

Professionaliteit, kwaliteit, aandacht, ontspanning en een persoonlijke sfeer zorgen ervoor dat je de salon verlaat met een stralende huid en een heerlijk ontspannen gevoel. Je kunt bij Beauty Devotion terecht voor huidverbetering, gezichtsbehandelingen, acne behandelingen, hand- en voetbehandelingen, ontharing en diverse massages, waaronder de Ice Globe massage, bindweefselmassage, en anti-stress massage.

Ieder mens is uniek, daarom ga ik met jou op zoek naar de behandelmethode en producten die het beste aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Bij vragen of advies kun je altijd bij mij terecht.

Ik zie je graag terug in mijn schoonheidssalon gelegen in Beuningen, nabij Nijmegen.

De prijslijst vind je hier