Wat leuk dat je meer wilt weten over Beauty Devotion.

Schoonheidsspecialist NijmegenMijn naam is Nathasja van Woudenberg, een gedreven en enthousiaste schoonheidsspecialiste die niet kon wachten om voor zichzelf te beginnen.
In het leven is het altijd zoeken naar iets wat echt bij je past. Vooral als je nog jong bent is het soms erg moeilijk om hier een keuze in te maken. Van dierenarts tot pedagogisch medewerker, wordt ik uiteindelijk een allround schoonheidsspecialist oftewel een eigen ondernemer. Ik ben altijd een ondernemend type geweest. Stilzitten is niet echt mijn ding, daarom ben ik opgestaan en met mijn doel voor ogen ben ik ervoor gegaan. Ik heb durven dromen, groeien en nu ben ik wie ik had willen zijn!

Hiermee wil ik eigenlijk ook andere inspireren om te gaan voor hun doel. Wat is nou eigenlijk mooier dan iets te doen waar jouw hart ligt! Mijn schoonheidssalon en de naam 'Beauty Devotion' is hieruit ontsprongen

Natuurlijke huidverbetering
Alle behandelingen worden gegeven met het merk: Societe Provencale d’aromatherapie. “Wat ik zo mooi vind aan dit merk is dat het niet alleen 100% natuurlijk is, maar dat huidverbetering voorop staat.’’ Er wordt daarom niet alleen gewerkt van buitenaf, maar ook van binnenuit.

De oorzaak van een probleem wordt achterhaald en aangepakt middels een drie dimensionale werking.
-1e dimensie => huidverzorging (dag-/nachtcrème, serum, lotion etc)
-2e dimensie =>de juiste voeding, suppletie, detox etc..
-3e dimensie => het aanpakken van de oorzaak met 100% etherische oliën.

Op deze manier kan een huidprobleem echt aangepakt worden. Je zult dan gegarandeerd verbetering zien. Problemen als; acne, rosacea, eczeem, een droge huid, een vette huid en meer kunnen dan ook aangepakt worden!

Alle producten bevatten een hoog gehalte pure en zuivere combinaties van etherische oliën, plantenoliën en plantextracten. ­Een product dat zo krachtig is dat een apparaat overbodig wordt. Naast S.P.A. werk ik ook met het merk Les Gavots en Body&Bess. Alle producten samen sluiten perfect op elkaar aan en bevatten allemaal hoogwaardige ingrediënten uit de natuur.

Professionaliteit, kwaliteit, aandacht, ontspanning en een persoonlijke sfeer zorgen ervoor dat je de salon verlaat met een stralende huid en een heerlijk ontspannen gevoel. Je kunt bij Beauty Devotion terecht voor huidverbetering, gezichtsbehandelingen, acne behandelingen, hand- en voetbehandelingen, ontharing en diverse massages, waaronder de Ice Globe massage, bindweefselmassage, en anti-stress massage.

Ieder mens is uniek, daarom ga ik met jou op zoek naar de behandelmethode en producten die het beste aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Bij vragen of advies kun je altijd bij mij terecht.

Ik zie je graag terug in mijn schoonheidssalon te Nijmegen.

*Om je een indruk te geven zie je hieronder een video van de meest geboekte gezichtsbehandeling genaamd: de 'pure gezichtsbehandeling'. Dit is een gezichtsbehandeling met een reiniging, granenpeeling, onzuiverheden verwijderen, twee maskers en een dagverzorging.

De prijslijst vind je hier: www.beautydevotion.nl/prijslijst