De Ice Globe massage

Deze heerlijk verkoelende en huidverbeterende massage is eigenlijk perfect te combineren met iedere gezichtsbehandeling & heerlijk voor na het waxen van je wenkbrauwen/bovenlip of het verwijderen van de onzuiverheden om de roodheden te verminderen en de huid te verkoelen.

Wat zijn Ice Globes?Dit zijn eigenlijk kleine Glazen ballen gevuld met een vloeistof die extra koud wordt in de koelkast of diepvriezer. Deze zijn bevestigd aan een handvat om makkelijk over je gezicht mee te kunnen glijden.

Wat doet een Ice Globe massage?Een Ice Globe massage heeft eigenlijk een heleboel voordelen en is daarom zeer geschikt bij stress, vermoeidheid, rimpels en wallen. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen:

  • Liften, verstrakken en verstevigen
    Afhankelijk van de techniek die wordt toegepast, kun je de huid liften met de Ice Globes. Ook wordt de aanmaak van nieuwe cellen bevorderd door de afwisseling van koude- en warmtetherapie. In combinatie met de juiste producten verstrakt en verstevigt jouw huid.

  • Activeren van de doorbloeding
    De doorbloeding wordt geactiveerd en de bloedvaatjes versterkt, waardoor deze behandeling bijzonder geschikt is bij couperose.

  • Zuurstof boost
    Door de verfrissing van de huid wordt het zuurstof in het bloed langer actief gehouden, waardoor de huid wordt voorzien van een zuivere zuurstof boost.

  • Verminderen van roodheid en irritatie

& zo gaat de lijst nog verder...

Ice globe massage

Boek deze massage nu voor maar €12,50 in combinatie met jouw favoriete gezichtsbehandeling.

 

Afspraak maken