Cadeaubonnen

Beauty Devotion biedt cadeaubonnen aan waarmee je heel eenvoudig iemand op een originele manier bedankt, feliciteert of in het zonnetje zet.

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag en kan gebruikt worden voor behandelingen en/of producten. Tevens wordt de cadeaubon erg leuk ingepakt en natuurlijk wordt er een proefje van een product naar keuze meegegeven. 

De cadeaubon is te bestellen via de website en kan dan opgehaald worden tijdens de openingstijden. Bij de bon zit een leuk kaartje waar je zelf een leuke, lieve boodschap op mag schrijven voor de ontvanger.

Voor het online bestellen/reserveren vul je het onderstaande bestelformulier in met de gegevens en het gewenste bedrag. Zodra het bedrag op de rekening staat bijgeschreven, wordt het mooi verpakt en kunnen wij een afspraak maken voor het ophalen. . Dit mag/kan je natuurlijk ook combineren met een heerlijke (gezichts-)behandeling voor jezelf.

Gelieve de betaling te doen op het rekeningnummer: NL88KNAB0407759840 onder vermelding van cadeaubon Beauty Devotion met naam en ontvanger van de cadeaubon.

De privacyvoorwaarden vind je hier.

     

    Kijk ook even naar de voorwaarden door hier te klikken.