Acnebehandelingen

Bij Beauty Devotion kun je ook terecht voor een acnebehandeling. Ik heb hiervoor een erkende opleiding gevolgd. Hierdoor kan ik je beter adviseren en helpen om jouw acne te verminderen of om er zelfs helemaal vanaf te komen.

▪Acne behandeling €52,50
Huidanalyse – geurritueel – reinigen – scrub met etherische oliën- verwijderen van onzuiverheden – huidverzorging.

▪Acne behandeling + €72,50
Huidanalyse – geurritueel – reiniging – scrub met etherische oliën – verwijderen van onzuiverheden – masker+concentraat – serum – dagcrème.

De behandeling
Een effectieve aanpak van acne begint met een uitgebreide huidanalyse, waarbij een behandelplan opgesteld wordt. Er zal gekeken worden naar welke vorm van acne je hebt en wat de oorzaak hiervan is. Het behandelen van acne bestaat uit het grondig reinigen en verzorgen van de huid.

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om de behandeling iedere 4 weken te ondergaan en de producten ook thuis te gebruiken. Een goede skincare routine draagt namelijk bij aan de verbetering van jouw huid dit in combinatie met goede ingrediënten. Ik adviseer je en vertel je daarom graag meer over de 100% natuurlijke en biologische producten van Altearah.

Ook jouw voedingspatroon kan een rol spelen bij acne, daarom is het ook goed om een afspraak te maken bij een voedingsdeskundige.

Oorzaken
Acne is een (chronische) ontsteking van de talgklieren in de huid, en kan bij jong oud voorkomen. Deze ontstekingen worden beïnvloed door hormonale factoren.

Meestal krijg je acne op plaatsen waar dit systeem in overvloed aanwezig is, zoals het gezicht, de hals, de nek, de borst en de rug.
Het ontstaan van acne is verschillend. Acne kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door een toegenomen talgproductie, bacteriën, hormoonschommelingen, stress en bepaalde ingrediënten in cosmetica of voeding.


Heb je vragen of wil je graag meer weten? Neem dan even contact met me op via de contactpagina door hier te klikken. Een afspraak maken kan via de button onderaan deze pagina.

Afspraak maken