Acnebehandelingen

Bij Beauty Devotion kun je ook terecht voor een acnebehandeling. Ik heb hiervoor een erkende opleiding gevolgd. Hierdoor kan ik je beter adviseren en helpen om jouw acne te verminderen of om er zelfs helemaal vanaf te komen.

Acne behandeling 50 min €52,50
Huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen en huidverzorging.

Acne behandeling 75 min €72,50
Huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, etherische oliën & vulkanisch kleimasker, fruit masker en huidverzorging.

De behandeling
Een effectieve aanpak van acne begint met een uitgebreide huidanalyse, waarbij een behandelplan opgesteld wordt. Er zal gekeken worden naar welke vorm van acne je hebt en wat de oorzaak hiervan is. Het behandelen van acne bestaat uit het grondig reinigen en verzorgen van de huid. Niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit. Er is namelijk een reden waarom acne er is. De producten van Société Provencale d'Aromathérapie maken dit ook mogelijk.

Hiernaast is het gebruik van de producten van Société Provencale d'Aromathérapie voor thuis essentieel voor een goed resultaat.

Ook jouw voedingspatroon kan een rol spelen bij acne, daarom is het ook goed om een afspraak te maken bij een voedingsdeskundige.

Oorzaken
Acne is een (chronische) ontsteking van de talgklieren in de huid, en kan bij jong oud voorkomen. Deze ontstekingen worden beïnvloed door hormonale factoren.

Meestal krijg je acne op plaatsen waar dit systeem in overvloed aanwezig is, zoals het gezicht, de hals, de nek, de borst en de rug.
Het ontstaan van acne is verschillend. Acne kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door een toegenomen talgproductie, bacteriën, hormoonschommelingen, stress en bepaalde ingrediënten in cosmetica of voeding.

De 100% natuurlijke producten van Société Provençale d'Aromathérapie maken het mogelijk om de oorzaak van onder andere acne aan te pakken! 

acnebehandelingZie hier het resultaat dat behaald is met de producten van Société Provençale d'Aromathérapie na 4 weken! Deze foto mocht ik gebruiken van Sarah van Beauty en Relax Roermond.

Deze mevrouw heeft in 1 maand wekelijks de schoonheidssalon bezocht voor een reinigende behandeling en is de producten van S.P.A. thuis gaan gebruiken.

Dit is een resultaat om trots op te zijn!


Heb je vragen of wil je graag meer weten? Neem dan even contact met me op via de contactpagina door hier te klikken. Een afspraak maken kan via de button onderaan deze pagina.

Afspraak maken