Wie ben ik?

Mijn naam is Nathasja van Woudenberg, een gedreven en enthousiaste schoonheidsspecialiste die niet kon wachten om voor zichzelf te beginnen. In maart 2017 heb ik dan mijn droom waar mogen maken; mijn eigen schoonheidssalon. Ik ben erg toegewijd aan dit vak en daar is de naam van mijn salon ‘Beauty Devotion’ ook op gebaseerd. Devotion staat namelijk voor toewijding.

Ik vind het erg belangrijk om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en daarom blijf ik mezelf ontwikkelen in de praktijk door middel van zelfstudie, cursussen en trainingen.


Natuurlijke huidverbetering

Alle behandelingen worden gegeven met het merk: Societe Provencale d’aromatherapie. “Wat ik zo mooi vind aan dit merk is dat het niet alleen 100% natuurlijk is, maar dat huidverbetering voorop staat.’’ Er wordt daarom niet alleen gewerkt van buitenaf,maar ook van binnenuit. De oorzaak van een probleem wordt achterhaald en aangepakt. Hierdoor zijn er mooie resultaten te behalen uit de behandelingen Alle producten bevatten een hoog gehalte pure en zuivere combinaties van etherische oliën, plantenoliën en plantextracten. ­Een product dat zo krachtig is dat een apparaat overbodig wordt.

Professionaliteit, kwaliteit, aandacht, ontspanning en een persoonlijke sfeer zorgen ervoor dat je de salon verlaat met een stralende huid en een heerlijk ontspannen gevoel. Zowel de man als vrouw kan bij Beauty Devotion terecht voor huidverbetering, gezichtsbehandelingenacne behandelingen, hand-en voet behandelingenontharing en diverse massages.

Ieder mens is uniek, daarom ga ik met jou op zoek naar de behandelmethode en producten die het beste aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Wist je dat?

  • Ik ben begonnen met bloggen,de eerste blog is te vinden op www.beautydevotion.nl/blog

  • Je een workshop huidverzorging kunt volgen met jouw eigen groep vrienden,familie of collega’s op een dag naar keuze?

  • Je je kunt aansluiten bij mijn besloten Facebook groep voor gratis huidadvies?

  • Je mag langskomen met jouw crèmes, zodat we samen kijken of hier schadelijke ingrediënten in zitten?. Ook geheel gratis!

  • De man ook van harte welkom is in mijn salon.

Bij vragen of advies kun je altijd bij mij terecht.

Ik zie je graag terug in mijn schoonheidssalon in Nijmegen.

schoonheidsspecialist nijmegen