Welkom bij Beauty Devotion.

Wil je jouw huid verbeteren en graag van jou acne, eczeem, rosacea of droge huid af? En daarnaast meer leren over natuurlijke huidverzorging en rimpels tegengaan? Dan ben je bij Beauty Devotion op het juiste adres. 

Beauty Devotion heeft een ruim aanbod aan behandelingen voor zowel jong als oud en zowel de man als vrouw.

Ben je benieuwd naar een overzicht van de mogelijkheden en prijzen? Klik dan hier.

‘Samen op weg naar een gezonde huid’
Dat is eigenlijk wel de insteek van mijn salon. Je hoeft namelijk niets alleen te doen en ik kan je op weg helpen naar een gezonde huid. De 100% natuurlijke producten van Société Provençale d’Aromathérapie (S.P.A.) maken dit dan ook mogelijk. Alle producten bevatten een hoog gehalte pure en zuivere combinaties van etherische oliën, plantenoliën en plantextracten. De etherische oliën zijn in staat om in je bloedbaan terecht te komen. Hierdoor kunnen de producten zijn werking doen aan de binnenkant van jouw lichaam en kan de oorzaak van jouw ‘huid’probleem worden aangepakt.

Behandelen en behandeld worden met S.P.A. is niet zomaar een behandeling, maar een ervaring. Er kunnen dan ook producten op maat gemengd worden, zodat het perfect aansluit op jouw huidconditie, wensen en seizoenen. Dit is ook nodig, want iedere huid is uniek.

S.P.A. heeft een compleet programma met gezicht- en lichaamsverzorging, hand- en voetverzorging, haarverzorging, babyverzorging, een zwangerschapslijn en meer.

Een moment voor jezelf nemen
Naast het ruime aanbod aan gezichtsbehandelingen, kun je bij Beauty Devotion ook terecht om lekker te ontspannen. Even een moment voor jezelf nemen en daarbij de mogelijkheid om te kiezen uit diverse massages, een bodyscrub-behandeling, lichaamspakking of een combinatie hiervan.

Vergeet alles om je heen en kom tot rust bij Beauty Devotion.

Meer informatie?
Wil je meer weten over Schoonheidssalon Beauty Devotion Nijmegen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met me op door te bellen naar: 06-87350976 of door een email te sturen naar info@beautydevotion.nl.

 Schoonheidssalon Beauty Devotion