Beste klant,

Overmorgen mag u eindelijk weer naar de salon voor een behandeling. De overheid heeft aangegeven dat het - met inachtneming van de juiste voorwaarden - weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan.

Het protocol

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. Ik kan me voorstellen dat u wilt weten hoe dat in zijn werk gaat.

Om de gezondheid en veiligheid van klanten en mijzelf te waarborgen, werk ik alleen op afspraak. Ik vraag u tevens om alleen naar de behandeling te komen.

Ik werk volgens de RIVM richtlijnen en het COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen de salon en daarom wil ik u vragen om de ‘Gezondheidscheck voor klanten’ te doorlopen.

De afspraak kan alleen doorgaan mits u alle vragen met nee kunt beantwoorden. Indien er een vraag tussen zit die u met ja kunt beantwoorden, wil ik u vragen direct contact met mij op te nemen, zodat ik de afspraak kosteloos voor u kan annuleren en een nieuwe afspraak kan inplannen. Indien de afspraak binnen 24 uur wordt geannuleerd, ben ik genoodzaakt de situatie beoordelen en kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Neem dit alstublieft serieus.

Bij de ingang van de salon staat handdesinfectie om uw handen te desinfecteren.

Ik kijk ernaar uit om u weer in goede gezondheid te zien!

Met vriendelijke groet,

Nathasja van Woudenberg.