Van synthetisch naar natuurlijk

'Mijn huid maakte letterlijk een sprong toen ik van synthetische cosmetica naar natuurlijke cosmetica ging en daarnaast ging er een wereld voor me open'

Before

Voordat ik de 100% natuurlijke producten van Société Provençale d'Aromathérapie gebruikte, reinigde ik mijn huid met de reinigingsmelk van het kruidvat en gebruikte ik de dagcrème van Olaz. Ik kocht eigenlijk alles in wat maar in de aanbieding was, maar dan wel de producten speciaal voor mijn huidtype 'de gecombineerde huid'.

In het kruidvat vind ik alles eigenlijk altijd makkelijk te vinden. Als je naar boven kijkt dan zijn de huidtypen al kenbaar gemaakt. Voor de droge, vette of gevoelige huid heb je rijen vol met cosmetica. 'Daar loop je dan ook eerder op af en er is niemand die je iets hoeft te vragen, want het was meteen duidelijk' 

Des te meer schuim, geur of crème des te beter, dacht ik toen. Als mijn crème maar rijkelijk voelde, rook en lekker uitsmeerde.

Ik heb mezelf eigenlijk nooit afgevraagd wat ik nou eigenlijk aan het smeren was of dat het eigenlijk wel goed was voor mijn huid. Ik had graag iemand ontmoet die mij eerder verteld had hoe dat zat.

Het besef

'Ik werd pas wakker toen ik op een gegeven moment zelf op zoek ging naar een productlijn voor in mijn eigen schoonheidssalon'

Ik wist al zeker dat ik aan de slag wilde gaan met een lijn dat 100% natuurlijk is en tegelijkertijd huidverbeterend. Ik heb eigenlijk altijd al in de kracht van de natuur gelooft.
In mijn zoektocht deed mijn vragenlijst(je) de rondte. Helaas konden mijn vragen soms niet helemaal of voor mijn gevoel half beantwoord worden. Hierbij haakte ik al snel af, want ik vind wel dat het bedrijf waar ik mijn producten in koop volledige kennis moeten hebben van de werking en de inhoud van hun producten. Dit moet ik namelijk ook over kunnen brengen aan mijn eigen klanten.

Gelukkig ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Maquis Import, importeur van onder andere Société Provençale d'Aromathérapie en Les Gavots.
Vele schoonheidsspecialisten adviseerden mij om even contact met hun op te nemen voor een gesprek en een proefbehandeling.

'Ik was eigenlijk meteen verkocht' 

Alles klopte op die dag. De kennis die Alette had over de huid,  de open- en eerlijkheid over de werking en de ingrediënten van de producten en vooral hoe mijn huid weer straalde na zo'n behandeling!

De overstap

Het duurde niet lang of ik ging aan de slag met de producten van Société Provençale d'Aromathérapie in mijn schoonheidssalon.

Tijdens de training van vijf dagen heb ik niet alleen kennis op gedaan over de producten, de werking en de toepassing daarvan, maar ook over cosmetische/synthetische ingrediënten die schadelijk zijn voor de huid.

Ik werd letterlijk wakker geschud en er ging een wereld voor me open.

Nog voordat mijn schoonheidssalon haar deuren opende, ben ik deze producten gaan gebruiken. Ik vind het namelijk belangrijk dat je kunt laten zien dat je 100% achter je eigen producten staat en je ervaringen daarover kunt delen.

Mijn huid maakte letterlijk een sprongetje en nu wil ik niets anders meer!

Mijn terugblik

Ik wou echt dat ik dit merk eerder had gevonden en zorgvuldiger was omgegaan met mijn huid. Ik had graag geweten wat er allemaal in mijn producten zat.

Nu weet ik ook dat het helemaal niet belangrijk is dat een crème lekker ruikt, schuimt of dat je rijkelijk moet smeren. Het gaat namelijk om de inhoud van jouw product en met mijn 100% natuurlijke cosmetica weet ik dat ik goed zit!

Ben jij benieuwd wat er in jouw producten zit en of dit wel goed is voor jouw huid? Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek en dan vertel ik je er graag meer over. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *