Voor elke huidconditie een oplossing!

Dankzij het ruime assortiment van S.P.A. wordt dit dan ook mogelijk gemaakt. Zo zijn er producten voor: couperose, vale huid, droge huid, vette huid, acne, huidveroudering, eczeem en nog veel meer. Niet alleen voor het gezicht zijn er producten die zorgen voor huidverbetering, maar ook voor het lichaam. Zo heb je shampoo’s, bodylotion, hand-en voetcrème en nog veel meer. En dat allemaal met 100% natuurlijke ingrediënten. 

Bij Société Provençale d’Aromatherapie is de 1e stap voor elke huidconditie het hydrateren van de huid, maar waarom dan en wat betekent hydrateren nou eigenlijk?

Hydrateren betekent eigenlijk dat je de vochtbalans van de huid gaat herstellen. Vocht is belangrijk voor de huid, het zorgt ervoor dat ze soepel en zacht blijft. Dit voorkomt uitdroging van de huid.

Je kunt het vergelijken met een plant.?
Een plant heeft water, vitaminen en mineralen nodig om te groeien en bloeien. Als de plant uitdroogt, heeft het weinig tot geen mogelijkheid om stoffen op te nemen. Zo heeft de huid ook zijn voeding nodig, maar zolang deze niet goed gehydrateerd is, zullen de stoffen niet of niet goed worden opgenomen.
De producten van S.P.A. zijn in staat om het vochtgehalte te herstellen. De hoge concentratie van etherische oliën maken dit mogelijk, aangezien deze diep door de huidlagen heen dringen.


Wil je ook een gezonde en stralende huid? Maak dan snel een afspraak en ik vertel je alles over het hydrateren en wat jouw huid nodig heeft!

Verbetering

 

 Afspraak maken