Wat kunnen natuurlijke producten voor jou betekenen?

natuurlijke producten
Société Provençale d’Aromathérapie (S.P.A.) is een compleet programma gezicht- en lichaamverzorging met 100% natuurlijke producten die de allerhoogste bio-kwaliteit ingrediënten bevatten. Alle producten bevatten een hoog gehalte pure en zuivere combinaties van etherische oliën, plantenoliën en plantextracten.

De producten werken drie dimensionaal.
1e dimensie => huidverzorging (dag-/nachtcrème, serum, lotion etc)
2e dimensie =>de juiste voeding, suppletie, detox etc..
3e dimensie => het aanpakken van de oorzaak met 100% etherische oliën.

Op deze manier kan een huidprobleem echt aangepakt worden. Je zult dan gegarandeerd verbetering zien. Problemen als; acne, rosacea, eczeem, een droge huid, een vette huid en meer kunnen dan ook aangepakt worden!

Behandelen en behandeld worden met S.P.A. is niet zomaar een behandeling, maar een ervaring. Er kunnen dan ook producten op maat gemengd worden, zodat het perfect aansluit op jouw huidconditie, wensen en seizoenen. Dit is ook nodig, want iedere huid is uniek.

S.P.A onderscheidt zich van alle andere cosmeticamerken:

Société Provencale d'Aromathérapie 100% natuurlijk

Société Provencale d'Aromathérapie Vrij van alcohol, conserveringsmiddelen, kleurstoffen, parabenen, synthetische stoffen, minerale oliën, parfumstoffen en chemicaliën.

Société Provencale d'Aromathérapie Spa aromatherapie bevat een zeer hoog percentage aan werkstoffen, min. 24% tot 100% aan etherische oliën. (in normale producten max. 4%)

Société Provencale d'Aromathérapie Niet op dieren getest

Société Provencale d'Aromathérapie Door het uitgebreide assortiment heeft S.P.A. Aromatherapie voor bijna elke probleem wel een oplossing!

De folder van S.P.A kun je bekijken door op de button hieronder te klikken:

 

Folder S.P.A


Kijk voor meer informatie op www.aromatherapie.nl


 

Om je te belonen op de aanschaf van producten krijg je bij een besteding vanaf €75,- aan een product en/of producten een kortingskaart ter waarde van €5,-. Dit kun je dan inleveren bij de volgende behandeling en dan wordt de korting  meteen verrekent.

* De €5,- korting geldt niet voor het aanschaffen van een nieuw product.